کدام روغن را مصرف می کنید؟
روغن کنجد بکر،روغن کنجد تصفیه شده و بی بو،روغن ارده

 

کدام روغن را مصرف می کنید؟؟؟

👈از سمت راست :روغن کنجد بکر،روغن کنجد تصفیه شده و بی بو،روغن ارده

 

روغن کنجد بکر ترنم:
❤️به روغنی گفته میشود که به روش پرس سرد (cold press) تولید شده و ۱۰۰% طبیعی بوده و هیچگونه مواد افزودنی و نگهدارنده درآن استفاده نشده است.
این روغن بودار بوده و دارای طعم و مزه کنجد می باشد و تمام ویتامین ها وخواص کنجد در آن حفظ شده و ازنظر سلامتی بهترین نوع روغن برای مصرف خوراکی است

 

روغن کنجد تصفیه شده و بی بو ترنم:
❤️به روغنی گفته میشود که به روش پرس سرد (cold press) تولید شده دارای رنگ بسیار روشن (در صورت وجود)، و عطر و بویی خنثی می باشد. نقطه دود بالاتری نسبت به روغن کنجد تصفیه نشده دارد، لذا نه تنها برای سرخ کردن سطحی مناسب است بلکه برای سرخ کردن عمیق هم بکار میرود. روغن کنجد تصفیه شده در هنگام پخت و پز طعم و بویی به غذا نمی دهد

 

روغن ارده ترنم:
❤️روغن ارده کنجد که در زبان انگلیسی Tahini Oli نامیده می شود و به روغن ارده نیز معروف است و از ارده کنجد تهیه میگردد . رنگ این روغن زردتر از روغن کنجد بکر می باشد.این روغن بودار بوده و دارای طعم و مزه ارده می باشد. یکی از محبوب ترین روغن های مورد استفاده در ایران محسوب می شود و مصرف آن روز به روز در حال گسترش است چرا که استفاده از آن برای مصارف پخت و پز به شدت توسط متخصصین طب سنتی توصیه شده است.
با شنیدن نام روغن ارده کنجد نخستین سوالی که به ذهن متبادر می شود این است که با روغن کنجد چه تفاوتی دارد؟ در پاسخ باید گفت در واقع همان روغن کنجد است اما به شیوه ای متفاوت و سنتی که یادگار نیاکان ما در ایران قدیم خصوصا شهر اردکان یزد است تولید می شود


http://

مطالب مرتبط


  • محصولات


    مشاهده همه محصولات
     

    كلیه حقوق این سایت متعلق به محصولات كنجدي ترنم میباشد و هر گونه كپی برداری از تمام یا بخشی از آن پیگرد قانونی دارد

     
    tarannomco.ir  Copyright © ‍Hdm-Co Corporation All Rights Reserved