روغن کنجد تصفیه شده و بی بو
روغن کنجد تصفیه شده و بی بو
 
روغن کنجد تصفیه شده و بی بو 830 و 540 سی سی
 
 
انرژی غذایی
چربی کل(گرم) بدون کلسترول
سایر مشخصات
ترکیبات کنجد
مورد استفاده مناسب برای سرخ کردن و پخت و پز
تاریخ انقضا یک سال پس از تولید

بسته بندی

در ظرف های 830  و 540 سی سی

که 830 سی سی در جعبه های:15 تایی و 540 سی سی در جعبه های:20 تایی
 

 

خواص:


به روغنی گفته میشود که به روش پرس سرد (cold press) تولید شده دارای رنگ بسیار روشن (در صورت وجود)، و عطر و بویی خنثی می باشد. نقطه دود بالاتری نسبت به روغن کنجد تصفیه نشده دارد، لذا نه تنها برای سرخ کردن سطحی مناسب است بلکه برای سرخ کردن عمیق هم بکار میرود. روغن کنجد تصفیه شده در هنگام پخت و پز طعم و بویی به غذا نمی دهد

خط تصفیه دارای ۳ مرحله می باشد:

۱- خنثی سازی:
در این مرحله اسیدیته روغن در آزمایشگاه اندازه گیری می شود و اسیدیته اضافی طی این مرحله تحت عنوان صابون از روغن خام جدا می شود که در واقع اسید های چرب آزاد (Free Fatty Acids) مضر برای بدن می باشد و به عنوان ماده اولیه کارخانجات صابون سازی و گریس سازی مورد استفاده فرار می گیرد. بعد از جدا کردن صابون روغن مورد شستشو یا واش قرار می گیرد که قلیاییت آن به حد مجاز رسیده و تمام ناخالصی های موجود از روغن شستشو گردد.

۲- بی رنگ سازی:
در این مرحله روغن خشک می گردد و یا رطوبت آن صفر می شود و سپس رنگدانه های موجود در روغن و صمغ روغن طی فرآیند بیرنگ سازی تحت شرایط خلا پالایش می گردد. پس از انجام آزمایشات واحد کنترل کیفیت روغن مجددا فیلتر شده و با عبور از پولیشینگ فیلتر به منظور حذف ناخالصی های فیزیکی بسیار بسیار ریز به مرحله بی بو سازی انتقال می یابد.

۳- بی بو سازی:
در این مرحله با ایجاد خلا و تزریق بخار، اسید های چرب سنگین (Very Long Chain Fatty Acids) با وزن مولکولی بالا و سموم کشاورزی استفاده شده در مزرعه از روغن جدا می شود. در این مرحله رادیکال های آزاد سرطان زای بدن (پراکسید Peroxides) از روغن جدا می شود، در طی انجام موارد فوق نمونه روغن توسط واحد کنترل کیفیت و آزمایشگاه آنالیز شده و با مجاز بودن اسیدیته، پراکسید، قلیاییت، رطوبت و سایر پارامترهای کیفی روغن سرد می شود و به قسمت بسته بندی انتقال می یابد.

مراحل تصفیه روغن در خلاء انجام میگیرد به همین دلیل بر روی ساختار مولکولی روغن تاثیری ایجاد نمی شود و کلیه خواص و ویتامینهای روغن حفظ می گردد.
بعد از تصفیه روغن کنجد بکر بدلیل حذف مواد مضر مذکور از این روغن می توانید جهت مصارف سرخ کردنی، پخت و پز و سالاد استفاده نمایید.

روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ ی روغن‌ها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانه‌های دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است.

روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته می‌شود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن‌های خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد. نوع لیگنان و آنتی اکسیدان‌های طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است.

ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونه‌ای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است.

 

* کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)

* کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا

* جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش

* جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق

* جلوگیری از بروز سکته قلبی

* جلوگیری از بروز آب مروارید

* شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E

* مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی

* کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون

* جلوگیری از بیماری‌های مفصلی و آرتروز

* خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به روند پیری سرعت می‌بخشند مقابله می‌کند.

* ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.

* روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می‌کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می‌شود.

* مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، مانع اختلالات عصبی می‌شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.

* مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد می‌کند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد.

* ویتامین E موجود در آن به رشد مو سرعت می‌بخشد.

* برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج می‌برند مفید است.

* مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف می‌کند.

* خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.

* غرغره کردن آن، باکتری‌ها، از جمله باکتری‌های سرماخوردگی از بین می‌برد.

* محافظ طبیعی در برابر اشعه‌ی فرابنفش به حساب می‌آید.

* مانع شوره‌ی سر می‌شود.

* از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت می‌کند.

* ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد می‌کند.

* بریدگی‌ها و جراحت‌های سطحی را درمان می‌کند.

* پوست صورت به خصوص اطراف بینی را سفت می‌کند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت می‌شود.

* از بروز آکنه جلوگیری می‌کند.

 

 

 

 

كلیه حقوق این سایت متعلق به محصولات كنجدي ترنم میباشد و هر گونه كپی برداری از تمام یا بخشی از آن پیگرد قانونی دارد

 
tarannomco.ir  Copyright © ‍Hdm-Co Corporation All Rights Reserved