روغن کنجد به روش پرس سرد
استخراج روغن کنجد ترنم به روش پرس سرد

 

فرآوری روغن کنجد ترنم به روش کلدپرس، روغن گیری کلدپرس فشردن دانه بدون حرارات می باشد که روغن حاصله عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارنده های شیمیایی است که در قدیم به روش عصاری معروف بوده است . در روش کلدپرس مراحل روغن گیری به گونه ای است که می توان بیشترین مواد موثر همچون ویتامین E و اسیدهای چرب غیر اشباع یگانه و چندگانه را به همراه روغن از دانه استخراج نمود . شرط برای کلدپرس بدون نقص دقیق ترین انتخاب دانه های روغنی است زیرا برای طعم خوب روغن این شرط ضروری است در طی این عملیات در روغن روان حرارت معادل زیر ۴۰ درجه سانتیگراد است . این گرمی تقریبا” به اندازه همان حرارتی است که دانه های روغنی در کشورهای موطن خود در اثر تابش حرارت آفتاب متحمل می باشد . روغن های کلدپرس تصفیه نشده طبیعی به دلیل طعم و بو رنگ فوق العاده از دیگر محصولات روغنی تصفیه شده روغنهای خنثی کاملا” مشخص و متمایز می باشند. تاثیر اسیدهای چرب اشباع نشده به دلیل اینکه بنیان اصلی انرژی بدن بر سوخت و ساز چربی استوار است و سلول ها برای اینکه بتوانند به طور طبیعی و نرمال فعالیت داشته باشند احتیاج به چربیهای اشباع شده به چند اتصال مضاعف و چربیهای زنده غنی از الکترون حیاتی دارند که در اکثر روغنهایی که از دانه گیاهان به روش کلد پرس فرآوری می شود به مقدار فراوان وجود دارد .این چربیها حریصانه و مشتاقانه پروتئین ها و اکسیژن را جذب کرده و در کل سیستم بدن وارد می کند و از مخلوط چربی های طبیعی غنی از .. یا پروتئین ها تا وقتی که بدن احتیاج به انرژی پیدا کند . حفظ می شوند و این منبع انرژی همیشه آماده است در موارد نیاز فورا” در اختیار بدن قرار گیرد نظیر روغن گردو، بذر کتان ،کنجد و غیره کلدپرس که طبیعی و عاری از هر گونه مواد شیمیایی است. استخراج روغن کنجد به روش پرس سرد باعث حفظ کیفیت خواص طبیعی آن می شود .

 

 

 

كلیه حقوق این سایت متعلق به محصولات كنجدي ترنم میباشد و هر گونه كپی برداری از تمام یا بخشی از آن پیگرد قانونی دارد

 
tarannomco.ir  Copyright © ‍Hdm-Co Corporation All Rights Reserved